Om Slynger.dk

Økologiske babyslynger fra egen produktion.
Skildpadden, Kænguruslyngen og Koalaviklen. hedder vores slynger, som er kendt og elskede af mange mødre og fædre, som har handlet hos Slynger.dk siden 2004. Siden er der kommet en efternøler til: Gorillaviklen, som er en lækker fastvikle.
Vores slynger er eget dansk design, som produceres til os i udlandet. Vores mål er, at fremstille de bedste babyslynger, hvor der er tænkt over designet og detaljerne. Vi har prøvet mange forskellige slyngemærker gennem tiden, og har samlet erfaringerne for at du kan få det produkt der virker bedst muligt!

 

Økologi

Det ligger os meget på sinde at støtte ordentlig produktion i udlandet. Både for at minimere produktionens belastning på miljøet og for at bidrage til ordentlige forhold for medarbejderene.

Desuden mener vi, at det er vigtigt, at et produkt som slynger går igennem hele produktionen uden giftige sprøjtemidler, farve osv. Mange børn sidder og tygger i kanten af slyngen, og det skal du ikke bekymre dig om ;-)

Lav pris
Vi har ingen fysiske forhandlere, men har valgt at du udelukkende kan købe vores slynger her på www.slynger.dk. Det vil sige, at der ingen fordyrende mellemled er mellem dig og din slynge, og derfor kan vi tilbyde lækre økologiske kvalitets slynger til meget lave priser! Det håber jeg selvfølgelig gør det endnu mere attraktivt for dig, at vælge en af vores slynger.

Facebook

Vi bruger Facebook, til at holde dig opdateret med artikler, instruktionsvideoer, gode tilbud, produktnyheder m.m. Vi svarer på spørgsmål fra alle brugerne og laver jævnligt konkurrencer, hvor du har mulighed for at vinde forskellige præmier. Her får du hurtigt kontakt med os, hvis du er i tvivl om noget eller har et spørgsmål. Følg os på facebook.com/slynger.dk


Kundeservice
Vi gør os umage for at give vores kunder den bedste service. Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at sende os en mail eller skrive til os på facebook. Vi svarer dagligt.

Vi glæder os til at servicere dig, og håber du vil anbefale os til dine venner og bekendte, som er gravide eller har små børn.


Mange hilsner fra

Katrine og John
Slynger.dk