Anmeldelser


Her kan du læse hvad nogle af vores kunder har skrevet om vores produkter. Hvis du har ris eller ros er du meget velkommen til at sende en mail på kontakt@slynger.dk"Jeg er så glad for min vikle - den redder aftenerne! Min datter falder let til ro i den, og den er genial til når jeg skal hente den ældste i børnehave, og den lille ikke gider ligge i barnevognen mere."

Sine fra Gentofte


"Skildpadden er jo intet mindre end fantastisk!!!"

Sara


"Jeg købte sidste forår en Kænguru Slynge til min søn, som nu er snart 1½ år. Jeg har brugt slyngen rigtig meget og været superglad for den. Nu venter vi en lille ny i slutningen af juli, og jeg glæder mig meget til at tage slyngen i brug igen.

Camilla"Jeg har brugt skildpadden rigtig meget! Og det er de bedste 600 kr. jeg nogensinde har givet ud. Han slapper af med det samme, når jeg sætter ham i den, og sover helt klart mere når han er der. Det er rigtigt hvad der var en der havde skrevet til dig - man får virkelig friheden igen, og jeg får mulighed for at være sammen med Valdemar (vores ældste dreng på 3 år), på en meget bedre måde, når jeg ikke skal holde Johannes med den ene hånd, eller han ligger og græder på gulvet, fordig jeg lige skal hjælpe Valdemar med noget. (Støvsugede også med ham siddende i slyngen forleden dag, mens han sov!)"

Arendse"Jeg vil bare lige fortælle hvor GLAD jeg er for både min stribede vikle og ringslyngen! Min lille søn på nu 5 uger ligger og sover lige nu i viklen, og det gør han faktisk dagligt. Ringslyngen er super når jeg lige hurtigt skal op og ned af trapperne, og jeg tænker at jeg kommer til at bruge den mere og mere jo ældre han bliver.
Jeg har på ingen måde fortrudt, at jeg købte dem begge to - de supplerer hinanden rigtig godt."

Anne Mette"Efter vi købte den første slynge fik jeg meget mere frihed - frihed sammen med min datter. Nu kunne jeg komme rundt og rydde op og lave mad. Jeg kunne vaske tøj og stryge. Jeg kunne næsten det hele, uden at skulle lægge min datter fra mig og have dårlig samvittighed over, at jeg ikke brugte tiden sammen med hende, når jeg nu endelig havde fået mit ønskebarn."

Dina fra Aalborg"Jeg sidder her med Johannes sovende mave mod mave. Han er syg det lille pus (snart 5 mdr.) Skildpadden har været intet mindre end genial til et lille, træt sygt barn. Han slapper af på sekundet han kommer op, og får sin hårdt tiltrængte søvn. Tak for demo og Skildpadde Louise :)"

Stina og Johannes fra Valby"Vi er superglade for vores Skildpadde. Vi kunne nærmest ikke leve uden. Vi bruger den hver aften når Magnus på nu 14 mdr. skal sove. Lige så snart han ser den vedhan, at det er tid - jeg har endda oplevet at han selv har hentet den fordi han var træt :-) Og så bruger vi den selvfølgelig til transport / gåture. Den er bare meget mere genial end en barnevogn, især fordi vi sejler om sommeren, og da er en barnevogn absolut upraktisk og en Skildpadde genial!"

Mette, Mikkel og Magnus"Vores Skildpadde kom i hus da vores unger var 2 år og lillesøster 6 måneder. Skildpadden bliver brugt flittigt af både den store og den lille. Den store vil ikke bæres i andet end Skildpadden - så det er så nemt.
Super god Mei Tai, som er nem at tage i brug, og giver god støtte til både barn og bærer. Som bærer er jeg glad for lomme foran til en ble og et par vådservietter, og hovedstøtten fungerer også efter hensigten, når ungerne skulle finde på at falde i søvn.
Skildpadden kan klart anbefales."

Jeanette fra Hirtshals" Vi har brugt Skildpadden til vores søn siden han var omkring 1 måned gammel. Vi fik genial hjælp og vejledning hos Louise, og valgte så Skildpadden. Når Asbjørn sad i den som lille faldt han helt til ro og tog gerne en lur på maven af mor, mens hun vaskede op eller hængte tøj på plads. Nu hvor Asbjørn er næsten 1 år, bruger vi stadig slyngen, hvis han har ondt et sted, er syg eller vågner om natten og er utrøstelig og ikke kan falde i søvn af sig selv. Når han er i slyngen falder han altid til ro og ofte i søvn.
Vi har også haft den med til Rom, så han kunne sidde i den og se italienerne falde i svime over hans lyse krøller. Skildpadden er supergod, fordi den støtter i lænden. Selv mor, der har lændeproblemer, har uden problemer kunnet bruge denne fantastiske slynge. Topkarakter herfra - både til slyngen og til Louise. Jeg kan ikke anbefale nok at købe en slynge til alle mødre!
P.S. Købte også en fantastisk ammebluse, som jeg stadig bruge, selvom jeg ikke ammer længere!"

Karen, Jakob og Asbjørn"Koala Viklen gjorde en stor forskel i vores hverdag. Den første måned græd vores søn meget. Med Koala Viklen fandt vi endelig en løsning, der beroligede vores konstant nærhedskrævende baby på en måde, hvor vi endelig kunne have begge hænder fri:-) I øvrigt oplevede vi en suveræn og hjælpsom vejledning og betjening hos Slynger.dk. Kan varmt anbefales!"

Kristina og Troels fra København"Lige hjemvendt fra ferie i Tyrkiet, kan jeg kun udtrykke min udelte begejstring for min indkøbte Skildpaddeslynge! Den viste sig totalt uundværlig gennem hele ferien, med transport af begge mine unger på 10 måneder og 3 år. Lillebror sad på maven med ansigtet mod mig, men også ud mod verden.
Især den ældste to ideen med at hænge på ryggen til sig med det samme, og var ret uvillig til at slippe slyngen til fordel for lillebror. Faktisk to hun den SÅ tæt til sig, at hun i dag tog et tilfældigt stykke stof, og slyngede over mor og hoppede op på min ryg. SÅDAN!! Lærenem ung dame"

May Britt fra Værløse
"Vil bare sige, at jeg er super glad for min skildpadde slynge, som jeg nu har haft i 2 måneder. Ivana har allerrede oplevet lidt af hvert i Skildpadden. Bl.a. har hun taget HKH Mary i hånden, mens hun sad i slyngen (Mary var begejstret) og til The Tall Ship RAce i Aalborg var Ivana ombord på Georg Stage - det ville aldrig være gået uden slyngen, da det er alt for tungt at bære hende så længe, og hvis vi havde haft barnevognen med, ville vi ikke have haft en chance for at komme rundt omkring, da der var overfyldt med mennesker."

Anna Mari og Ivana"Jeg har købt SU slyngen, og den er bare genial! Bruger den meget til min egen søn på 1½ år og 15 kg., men også meget til "mine" dagplejebørn. Synes den er god til store børn, fordi den ikke giver sig. Synes at stoffet bliver bedre og blødere efter hver vask. Virkelig en slynge der bliver bedre med tiden."

Annette"Jeg vil bare lige endnu engang fortælle dig, hvor glade både Mathilde og jeg er for vores Skildpadde. Jeg savnede en slynge, der kunne bruges udendørs, og her er Skildpadden perfekt. Der er god plads til hendes flyverdragt, og den er god at have udenpå min frakke. (Ja, den er skam også dejlig indendørs) Så vi er supertilfredse."

Rikke og Mathilde fra Klarup"Malthe og jeg ELSKER vores Skildpadde. Den har nu helt erstattet viklen, som efterhånden var blevet svær at "montere" nu hvor Malthe har rundet de 10 kg. Skildpadden derimod er supernem at bruge og faktisk mere behagelig, da den er polstret. Vild jubel herfra :-)"

Rikke og Malthe fra Århus"Vi er utrolig glade for vores Skildpadde slynge. Selvom vi bruge vors barnevogn flittigt og er glade for den, er slyngen et uundværligt supplement. Anna på otte måneder elsker at sidde i den og blive båret rundt, så hun kan følge med i alt, hvad der sker. Hun har netop nået morsyg-alderen, hvor hun ofte græder, hvis hun ikke kan se mor. Når hun sidder i slyngen, er hun altid glad. Den er også rigtig god til at få hende til at falde ned og slappe af, hvis hun er overtræt eller pjevset. Så lægger hun hovedet ind mod mit bryst og hviler sig lidt. Slyngen er også uundværlig, når man som os bor på 3. sal. Når jeg kommer hjem fra indkøb og har barnevognen fuld af varer, sætter jeg Anna i slyngen og kan på den måde bære hende og varerne op samtidig. så behøver jeg hverken at efterlade hende alene i lejligheden eller varerne alene på gaden."

Anne Grethe fra Århus